- Kezdőlap
- >>
- Egészség vonal
- >>
- Vitamínok, ásványok, zsírsavak
- >>
- Vitamín C
- >>
- MSM+Vitamin C - 140 Caps
A termékhez a vásárlók ezeket a termékeket is megvették
Kiszerelés
Súly | 0,17 kg |
---|
Termék ismertető
Összetevők: metil-szulfonil-metán (MSM), C-vitamin (L-aszkorbinsav), zselatin kapszula, csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát).
Tápérték 2 kapszulában RBÉ%
MSM (metil-szulfonil-metán) |
1500 mg |
** |
C vitamin |
440 mg |
550 % |
*RBI Referencia beviteli érték. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt ember számára (8400 kJ/2000 kcal)
**RBI Referencia beviteli érték nincs meghatározva
Felhasználás és adagolás: Az ajánlott adag 1-2 kapszula napközben, elegendő menyiségű folyadékkal.
Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Nem alkalmas azoknak, akik a felsorolt összetevők bármelyikével szemben intoleranciában szenvednek. Az ajánlott napi adagot nem ajánlatos túllépni. A termék nem helyettesítheti a változatos étrendet.
Tárolás: Gyermekek elől és napfénytől elzárva, száraz helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó. A szükséges mennyiség bevétele után zárjuk le a csomagolást.
Gyártó: STILL MASS s.r.o. , Lieskovská cesta 468, Zvolen - Lieskovec, 962 21, Szlovákia.
Gondoskodunk rólatok !
Az MSM C-vitaminnal kombinálva hozzájárul az ízületi és izomfájdalmak csökkentéséhez, továbba támogatja a kollagén természetes képződését, ami fontos a porc- és csontszerkezet működédében.
Az MSM (metil-szulfonil-metán) a kén szerves és természetesen előforduló formája, amely friss, nyers élelmiszerekben található. Az MSM sajnos nem igazán található a mai élelmiszerekben, amelyeket gyakran mesterséges öntözéssel ellátott üvegházakban termesztenek. Az ételek konyhai elkészítése sintén károsítja az MSM-et, ami egy másik oka annak, hogy ez az anyag nem kerül be a szervezetünkbe. Az MSM úgy fejti ki hatását a szervezetben, hogy lágyítja a belső ínszalagot és a porcszövetet, amely így rugalmasabbá és tartósabbá válik.
A C-vitamin erős antioxidáns, megelőzi a gyulladásokat, biztosítja a bőr feszességét és az izomerőt. Serkenti a szalagok, csontok és fogak képződését, együttműködik a porcok és inak felépítésében. Javítja a sebgyógyulást és erősíti az immunitást. Megvédi a szerveket, szöveteket és a központi idegrendszert a szabad gyököktől, amelyek károsítják és felgyorsítják öregedésüket. Csökkenti a dohányzás okozta károkat, és véd a vérben lévő vérzsír oxidációja ellen azáltal, hogy a fehérjéket cukrokká alakítja az erekben.